Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Recensies

216 recensies geschreven
pagina 1 van 22
Christus in Zijn schoonheid Rutherford, Samuel
voorraad onbekend
€ 39,95
Samuel Rutherford Christus in Zijn schoonheid
Geschreven door Harm Booi op 14 oktober 2021

Geweldige inhoud en uitwerking van teksten uit Gods Woord, niet altijd even makkelijk, met lezen er herlezen kom je heel ver, zeer de moeite waard en kostelijk zo de versiering van wie de Heere is en wij zijn door een van Gods kinderen in vroeger tijd aan ons mag bedienen.

Dag van de golven POD Oranje, Corien
voorraad onbekend
€ 14,99
Prachtig boek
Geschreven door Saar op 22 september 2021

Heel mooi boek, meester heeft het voorgelezen. Dit boek moet je gewoon lezen. En als je niet weet welk boek je moet kopen als tip: - boeken van Hans MijndersOok mooi voor ouderen

Agenda 2022 Verne, Twenty Thousand Leagu Paperblanks 180x230mm verso
voorraad onbekend
€ 25,95
prachtig!
Geschreven door Karin op 16 september 2021

Wat een mooie agenda, de harde kaft voelt fluweelzacht aan en de kleuren zijn nóg mooier dan op de afbeelding. Genoeg ruimte links per dag en rechts een hele pagina om er een soort dagboek van te maken. Vlotte verzending door de boekhandel.Ik ben er blij mee! ;)

Vuurvogel Hoek, Jozef
voorraad onbekend
€ 18,95
Spannend boek, paar misstappen
Geschreven door Bas op 29 augustus 2021

Goed verhaal. Wel jammer van de vloeken in dit boek. Ik had dit niet verwacht bij een Christelijke uitgeverij en Christelijke auteur. Het voegt namelijk niets toe aan het spannende verhaal. Het stoort mij (als christelijke lezer) dusdanig dat ik het boek geen 5 sterren kan geven. Haal de vloeken eruit en je zou zo een bestseller kunnen krijgen.

voorraad onbekend
€ 12,95
Basis bijbel
Geschreven door A. Buitelaar op 5 augustus 2021

Leest vrij gemakkelijk, duidelijk verstaanbaar, en behoorlijk zuiver in weergeving.

Dove ali en haar bijbel Leeuwen, H. van
voorraad onbekend
€ 9,95
Prachtig boek
Geschreven door Anoniem op 14 mei 2021

Mooi boek met prachtige illustraties, Voor (kleine) kinderen kun je het goed voorlezen. Maar als ze zelf kunnen lezen is het een duidelijke lettertype. Het boek is te vergelijken met het boek: ''De bijbel van Dina'' Ik raad dit boek echt aan!

Ga je mee met Nijntje Bruna, Dick
voorraad onbekend
€ 14,95
Ga je mee, Nijntje?
Geschreven door Marjan op 28 april 2021

Dit boek is een topper! Ik heb hem al heel wat keren cadeau gegeven bij de geboorte van een kindje. Doordat het boek van karton is, kan het er al vrij snel in kijken zonder dat het meteen kapot is. Wel kunnen de flapjes op den duur afscheuren. Het is ook geschikter om samen met je kind te kijken. De woordenschat van het kind wordt op een leuke manier uitgebreid.

Duizendmaal dank Voskamp, Ann
voorraad onbekend
€ 17,50
Duizendmaal dank
Geschreven door Monica Baan op 16 februari 2021

Dit boek heeft me al op zoveel verschillende manieren geïnspireerd dat ik het graag aan iedereen zou aanbevelen !

voorraad onbekend
€ 275,-
Bijbelverklaring
Geschreven door Henk op 12 januari 2021

Cadeau gekregen met de Kerst. Begin gemaakt met dagelijkse lezing. Alleen de inleiding is al de moeite waard. De toelichting op de bijbeltekst is in een vloeiende, boeiende en prettige stijl. Ondanks twee eeuwen tijdsverschil. (Als ik elke dag 2 bladzijden lees duurt de lezing 6 jaar.)

Door het water heen Vreeswijk, Bernard van; Vreeswijk, Eline
voorraad onbekend
€ 7,99
Beknopt en helder
Geschreven door Martin Z. op 25 november 2020

Niet eerder heb ik een boekje in handen gehad dat zo beknopt én zo helder de tekst van het doopformulier uitlegt. Door het water heen is geschreven in eenvoudige taal, maar gebruikt bewust de tekst van het hertaalde klassieke doopformulier. Door de opzet van de zeven korte hoofdstukken, met start- en gespreksvragen, wordt stap voor stap de rijkdom van het formulier ontvouwd. Persoonlijk reik ik dit boekje uit aan doopouders, die voor de tweede of volgende keer bij de doopvont hopen te staan. De doopcatechese hebben zij al een keer doorlopen, het formulier is in een gesprek al eens toegelicht. Maar Door het water heen geeft dan weer een nieuwe verdieping. De waarde van dit boekje zit ook in het feit dat de doopouders zelf met het boekje aan de slag gaan. Zij bepalen zelf het 'tempo' waarin ze het boekje doorlopen. Als ze dat hebben gedaan, ga ik als predikant ter voorbereiding op de doopdienst met hen in gesprek over wat hen heeft aangesproken in het boekje, wat ze hebben ontdekt en nieuw voor hen was, en welke vragen zij nog hebben over de doop en het doopformulier.