Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Tranen in de hemel rouwverwerking in eeu

Koster, Koert

Prijs: € 14,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(1 beoordeling)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789461938244
Auteur(s) : Koster, Koert
Taal : Nederlands
Onderwerp : Theologie
Categorie : Rouw/Verdriet
Uitgever : Mijnbestseller.nl
Verschenen : Februari 2019
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 137
Afmetingen : 215 x 135 x 13 mm
Gewicht : 193 gram
Velden met een * zijn verplicht
Klantbeoordeling
'Boek voor ieder huis'
Recensie door: Louise Merbis

'Tranen in de hemel' van Koert Koster beschrijft lijden, rouw en loslaten vanuit zijn visie. Hij maakt dat wat hij gehoord, gezien en meegemaakt heeft helder met behulp van Bijbelteksten. Zo geeft hij uitleg over verdriet, rouwverwerking en loslaten.

Dit boek zou in ieder huis gelezen kunnen worden. Iedereen krijgt namelijk zijn stukje verdriet en rouw te dragen. Het verwerken en loslaten wordt inzichtelijk na het lezen van 'Tranen in de hemel'. Je mag op aarde verwerken wat je kunt. God vraagt niet meer van je. De bemoediging in dit boek spreekt hieruit dat wanneer je naar de hemel mag gaan, daar onze liefdevolle Vader op ons wacht en ons inzicht geeft. Daar mag je verdriet- en rouwverwerking zijn. Dan wist God de laatste tranen van de wangen.

Wat een prachtig en bemoedigend vooruitzicht! Maakt het het leven lichter en zonniger? 'Tranen in de hemel' is niet aan te bevelen voor degenen die denken alleen voorspoed in het leven te kennen.

Ik wil Koert Koster hartelijk bedanken voor deze prachtige verwoording van lijden, verdriet, verwerking, rouw en het loslaten daarvan door de Bijbel gezien.