Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Top 10 Bijbel

De top 10 van Bijbels is gebaseerd op de verkopen van de Bijbel bij Boekhandel Smit. In één oogopslag is te zien welke Bijbels in Gouda en omgeving met meest worden verkocht

HSV Studiebijbel Herziene Statenvertaling
voorraad onbekend
€ 82,50
voorraad onbekend
€ 49,95

In de Bijbel met uitleg wordt op iedere bladzijde de Bijbeltekst in de betrouwbare Statenvertaling op een eenvoudige en beknopte manier uitgelegd. De uitgave is voorzien van tal van illustraties, foto's, landkaartjes en tijdschema's.

- Formaat: 140 x 198 mm
- Uitvoering: zwart, harde band
- Inclusief Bijbelhoes
- Inclusief psalmberijming 1773 en formulieren

voorraad onbekend
€ 82,50
voorraad onbekend
€ 52,50
NBV standaardeditie Nieuwe Bijbelvertaling
voorraad onbekend
€ 34,95
voorraad onbekend
€ 49,95

De nieuwe Jongerenbijbel BGT is dé bijbel voor en door tieners. Via panels hebben jongeren zelf meegedacht over de inhoud en het design. Het resultaat? Een echte doebijbel die je helpt om de tekst te lezen en ook te begrijpen, én direct toe te passen in jouw dagelijks leven.

Opvallend zijn alle creatieve opdrachten die naast de bijbelteksten staan. Door te tekenen, na te denken, iets te doen of te bidden word je op allerlei manieren uitgedaagd om de tekst dicht bij je eigen leven te brengen.

Dit vind je in de Jongerenbijbel BGT:

- De complete bijbeltekst van de Bijbel in Gewone Taal, dus begrijpelijk voor iedereen.
Inleidingen op de Bijbel en de bijbelboeken. Dat zijn allerlei interessante weetjes over de Bijbel, maar ook tips hoe jongeren de Bijbel kunnen lezen en opdrachten waarmee ze gelijk aan de slag kunnen.
- Opdrachten bij de bijbeltekst. Je kunt bijvoorbeeld tekenen, bidden of gewoon iets doen; op allerlei manieren worden jongeren uitgedaagd om te ontdekken wat de bijbelteksten betekenen voor hun leven.
- 22 themapagina's over Big Issues. Social media, identiteit, keuzes maken? Allemaal thema's die belangrijk zijn in hun leven.

De Jongerenbijbel is een uitgave van het Nederlands Bijbelgenootschap, in samenwerking met Youth for Christ en de Evangelische Omroep. De Bijbel is geschikt voor tieners tot ongeveer 16 jaar.

Dit vinden tieners:
'Ik vind dat door de opdrachten de tekst meer gaat leven, zo onthoud ik de informatie ook beter.'
Jens (16)

'De opdrachten hebben alles te maken met mijn leven. Ik herken me erin!'
Lente (13)

voorraad onbekend
€ 12,95

De Basisbijbel is op voorraad bij Boekhandel Smit in Gouda

voorraad onbekend
€ 57,50
voorraad onbekend
€ 37,50