Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Relatiegeschenken

Zoekt u een passend cadeau voor uw medewerkers, relaties, klanten van uw bedrijf, personeel van uw school of organisatie? Een geschenk dat aansluit bij uw identiteit en dat ook nog eens blijvende waarde heeft? Een goed boek is dan ook een mooie aanvulling van uw kerstpakket of eindejaarsgeschenk.

Op deze pagina zijn een aantal mooie suggesties te vinden. Neem voor andere mogelijkheden of een prijsopgave contact op met ons 0182- 5616613. Contact persoon: Job Koppejan. We denken graag met u mee!

20 artikelen
pagina 1 van 2
voorraad onbekend
€ 20,-
voorraad onbekend
€ 13,90
voorraad onbekend
€ 16,95
Alleen samen Wetering, Arie Jan van de
voorraad onbekend
€ 14,99
voorraad onbekend
€ 18,99
voorraad onbekend
€ 17,99

De leukste puzzel van Gouda!

Het Gouds café, dè plek waar gasten elkaar ontmoeten aan een gezellig tafeltje. Hier worden de stadse zaken besproken onder het genot van een lekker drankje. Dus stap binnen in onze sfeervolle gelegenheid . Hier vind je warmte en gezelligheid. Even neerploffen en relaxen. Genieten van het uitzicht over het plein, een lokale tegeltjes wijsheid en koffie met een stroopwafel van hier?

Wat vind je allemaal van 'Gouda' op de puzzel:

- Stadhuis
- Sint- Janskerk
- Vlag van Gouda
- Gouda kaarsen
- Desiderius Erasmus
- Korenmolen de Roode Leeuw
- De Goudse Waag
- Goudse kaas
- Stroopwafel
- Het stadswapen
- Historische prent 'Zicht op Gouda

voorraad onbekend
€ 27,50
Licht dat leven doet Helmantel, Henk; Troost, A.F.
voorraad onbekend
€ 19,99
voorraad onbekend
€ 17,99
voorraad onbekend
€ 21,-

In dit boek schrijft Tim Keller hoe het evangelie het dagelijks werk van een christen beïnvloed. 'Het evangelie zou je dankbaar, nederig vredig en genereus moeten maken. Als je die dingen niet laat zien op je werk, dan betekent dat dat het evangelie je nog niet zo veranderd heeft als het je zou moeten hebben veranderd. Op de lange termijn maakt het evangelie je bovendien een goede werker. Mensen willen dan graag met je samenwerken, het maakt je baas blij. Het evangelie heeft uiteindelijk zeer praktische gevolgen van hoe je bent op je werk.' De christelijke visie op werk houdt in dat christenen werken om anderen te dienen. Dit kan leiden tot een bloeiend, professioneel en evenwichtig persoonlijk leven. In dit boek laat hij zien hoe uitmuntendheid, integriteit, discipline, creativiteit en passie op de werkvloer kunnen worden beschouwd als handelingen van aanbidding.

Tim Keller (1950) is predikant van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Er zijn bij onze uitgeverij inmiddels 7 boeken van zijn hand verschenen, waaronder het al 10 drukken tellende In alle redelijkheid.