Sinds 1939 de christelijke boekhandel voor kerkelijk Nederland

Korte Tiendeweg 19 · 2801 JS Gouda · (0182) 51 66 13 · info@boekhandelsmit.nl

 

HOME   |   E-BOOKS   |   NIEUWS   |   CONTACT

Algemene Voorwaarden

Artikel 1 Algemeen 

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle producten van Boekhandel Smit in haar (internet)winkel en op alle overeenkomsten die tussen Boekhandel Smit en koper worden aangegaan tot het leveren van boeken, e-books, multimedia, geschenkartikelen en paperblanks. 

Artikel 2 Identiteit ondernemer 

Naam: Boekhandel Smit
Vestigingsadres: Korte Tiendeweg 19, 2801JS, Gouda, Nederland 

Telefoon: 0182-516613
Fax: 0182-529822
Email: info@boekhandelsmit.nl
Website: www.boekhandelsmit.nl 

KvK-nummer: 29005998
BTW-nummer: 80.64.82.114.B.01
 

Artikel 3 Prijzen 

Levering van de producten gebeurt tegen de prijzen die op het moment van de tot standkoming van de overeenkomst in (internet)winkel worden gehanteerd.
Alle door Boekhandel Smit gehanteerde prijzen en tarieven zijn inclusief BTW.
De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.
Voor boeken geldt de vastgestelde boekenprijs.
Boekhandel Smit behoudt zicht het recht voor om de prijzen om welke reden dan ook te wijzigen.
Fouten in de prijsmeldingen worden voorbehouden. 

Artikel 4 Levering & Verzendkosten 

Bestelde producten worden aan de koper geleverd op het door hem/haar opgegeven adres en/of postbus.
Levering geschiedt via TNT Post NL.
Verzendkosten binnen Nederland bedragen 2.95 (ongeacht het aantal producten en gewicht)
Verzendkosten naar buitenland op aanvraag na contact via email of telefoon. 

Artikel 5 Betaling 

Facturering door Boekhandel Smit vindt meestal gelijktijdig plaats met de aflevering van de bestelde producten..
Betaling door koper dient te geschieden binnen 8 dagen na aflevering op een door Boekhandel Smit aangegeven bankrekening. Tenzij dit al is gebeurd door middel van een (vooruit)betaling via Ideal, PayPal(creditcard) of anderszins.
In het geval van overschrijding van de betalingstermijn is Boekhandel Smit gerechtigd vanaf de vervaldatum van de factuur aan de koper de wettelijke rente in rekening te brengen.
Bij langdurige overschrijding van de betalingstermijn zullen eventueel gemaakte gerechtelijke kosten en incassokosten worden berekend aan koper. 

Artikel 6 Reclames en retourzendingen 

Koper dient klachten over de geleverde producten binnen een week na levering schriftelijk aan Boekhandel Smit te melden.
Indien aan een koper een beschadigd of niet besteld product is geleverd, is de koper gerechtigd het product aan Boekhandel Smit te retourneren. Koper is verplicht het te retour te zenden product in een stevige verpakking te retourneren en dient bij de zending schriftelijk de reden daarvan mee te delen. Na ontvangst van het retour gezonden product zal Boekhandel Smit, indien deze de retourzending gegrond acht., zo spoedig mogelijk, alsnog het bestelde product in goede staat leveren.
Indien de koper het product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft hij het recht het bestelde product binnen 8 dagen na levering onbeschadigd te retourneren aan Boekhandel Smit. De kosten voor de retourzending zijn voor rekening van de koper. Het aanschafbedrag wordt binnen 8 dagen teruggestort. De gemaakte portokosten worden niet teruggestort. 

Artikel 7 Eigendomsvoorbehoud 

Boekhandel Smit is eigenaar van de geleverde producten tot op het moment dat door de koper aan alle verplichtingen is voldaan. 

Artikel 8 Toepasselijk recht en geschillen 

Op alle rechten, plichten, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing.
Alle geschillen tussen Boekhandel Smit en koper zullen indien nodig voorgelegd worden aan de daartoe bevoegde rechter in Nederland.

 
 
 

Bestellen, betalen en levering

Bestelt u op werkdagen voor 16:00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling meestal al de volgende dag. Betalen via onze website kan eenvoudig en veilig via iDEAL en PayPal.

- Gratis bezorging in Gouda
- Lage verzendkosten
- Levering aan kerken
- Levering aan scholen
- Levering aan bedrijven

In onze boekhandel kunt u betalen met de volgende cadeaubonnen:

Smit Cadeaubon, VVV Cadeaubon, Nederlandse Boekenbon en Nationale EntertainmentCard.

Algemene voorwaarden

Klantenservice

Wij helpen u graag op werkdagen van 9.00 tot en met 17.00 uur. U kunt ons bereiken via ons telefoonnummer (0182) 51 66 13 en via info@boekhandelsmit.nl.

Boekhandel Smit Twitter
Boekhandel Smit Facebook
Boekhandel Smit Scoop.it
Boekhandel Smit YouTube
Boekhandel Smit Nieuwsbrief

Over Boekhandel Smit

Al vanaf 1939 bevindt Boekhandel Smit zich op de Korte Tiendeweg 19 in Gouda. In het mooie historische centrum, dichtbij de Sint-Janskerk. Een mooier plekje kunnen we ons niet wensen! Vanwege ons specialisme in Bijbels, liedboeken, theologie, christelijke boeken en (klassieke) muziek, weten veel mensen uit regio Gouda en omstreken ons te vinden. Uniek in onze boekhandel is de ruime collectie Paperblanks, mooi vormgegeven notitieboekjes en agenda's.

Wanneer u Gouda bezoekt bent u hartelijk welkom in onze sfeervolle boekhandel!