Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Uit het zicht

Witemeyer, Karen

Prijs: € 23,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492234933
Auteur(s) : Witemeyer, Karen
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Reeks : Hanger's Horsemen (Deel 3)
Categorie : Literatuur/Romans
Uitgever : Grace Publishing House
Verschenen : Maart 2023
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 416
Afmetingen : 215 x 140 x 34 mm
Gewicht : 545 gram
Beschrijving

Luke Davenport vecht al zijn hele leven – voor respect, voor zijn vaderland en voor wie niet in staat is zelf te vechten. Maar nu de andere leden van de Hanger's Horsemen zich een voor een gesetteld hebben, valt er weinig meer te vechten en dat maakt hem rusteloos. Wanneer de kans zich voordoet om een stel veedieven in Madison County op te sporen, aarzelt hij geen moment en gaat er in zijn eentje op af.

De eenvoudige en stille Damaris Baxter heeft geleerd onzichtbaar te zijn. Het liefst verbergt ze zich achter een boek of een borduurwerkje, tevreden om over het hoofd gezien te worden. Tot ze na de dood van haar broer de voogdij krijgt over haar neefje. Ze verhuist naar Texas, vastbesloten voor Nathaniel te zorgen en zo het gezin te vormen dat ze nooit had gedacht te zullen hebben.

Wanneer Nate diep in de problemen komt te zitten en Luke hem weet te redden, raakt de Horseman steeds meer betrokken bij de Baxters. En hoe meer vragen Damaris gaat stellen over de mysterieuze dood van haar broer, hoe meer gevaar er dreigt voor de familie waar Luke niet langer zonder kan. Zal hij ze uit het zicht verliezen?

Velden met een * zijn verplicht