Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Het merkteken van de koning

Green, Jocelyn

Prijs: € 15,-
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789492234407
Auteur(s) : Green, Jocelyn
Taal : Nederlands
Onderwerp : Vertaalde literaire roman, novelle
Categorie : Literatuur/Romans
Uitgever : Uitgeverij CBC 't Gulden Boek B.V.
Verschenen : Juni 2018
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 432
Afmetingen : 217 x 143 x 38 mm
Gewicht : 570 gram
Beschrijving

Het leven in deze nieuwe wereld vergt meer van haar dan ze ooit had gedacht

Na de dood van een van haar patiënten wordt vroedvrouw Julianne Chevalier gevangengezet en gebrandmerkt als een verstokte misdadiger. Wanneer de kans zich voordoet om haar levenslange gevangenisstraf te verruilen voor verbanning naar de prille Franse kolonie in Louisiana, grijpt ze die met beide handen aan. Ze hoopt daar ook haar broer, een soldaat, terug te vinden. De prijs voor haar overtocht is echter een gedwongen huwelijk met een medegevangene.
Het leven in New Orleans blijkt heel anders te zijn dan ze had verwacht. De nederzetting is vergeven van de modder en de muggen, en niemand kan haar iets vertellen over haar broer Benjamin. Dan gebeurt het ondenkbare. Julianne wendt zich tot officier Marc-Paul Girard om hulp – maar weet hij meer over haar broer dan hij wil toegeven?
Opnieuw moet Julianne haar weg vinden in dit gevaarlijke land, beroofd van al haar dromen en gestigmatiseerd door het merkteken van de koning op haar schouder – een schande die enkel door genade én liefde overwonnen kan worden.

Over de schrijfster
Jocelyn Green, meermaals bekroond auteur van zowel fictie als non-fictie, wil haar lezers geloofsvertrouwen en moed geven. Ze schreef onder meer een speciale editie voor militairen van De vijf talen van de liefde, samen met bestsellerauteur Gary Chapman. Het merkteken van de koning is bekroond met een Christy award. Jocelyn woont met haar man en twee kinderen in Iowa.

Velden met een * zijn verplicht