Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Elk zing Zijn lof 247 geluidsbestanden

Haan, M.den / Manen, A.M. van

Prijs: € 10,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789491601682
Artiest(en) : Haan, M.den / Manen, A.M. van
Taal : Nederlands
Categorie : Muziekboeken
Verschenen : November 2015
Uitvoering : Audio visuele media
Conditie : Nieuw
Beschrijving

Cd met instrumentale melodieën behorend bij de muziekbundel 'Elk zing' Zijn lof'.

Op deze CD (MP3) treft u van alle liederen de instrumentale begeleiding aan. In gewone zetting, met tegenstem en soms met piano en/of canon. Deze CD kunt u gebruiken bij het instuderen van de melodiën. In totaal 247 MP3 bestanden in 3:42 uur.

Met de bundel Elk zing' Zijn lof krijgen school en gezin de beschikking over een repertoire van geestelijke liederen met bevindelijke inhoud. De bundel bevat bekende gedichten uit het erfgoed van de Nadere Reformatie waarvan sommige voor het eerst op muziek zijn gezet, maar ook teksten van jongere datum. De liederen zijn te zingen op aansprekende melodieën en veelal met een tegenstem.
Een deel van de liederen is geschikt voor het jonge kind. Andere zettingen zijn ook bruikbaar voor verenigingen of muziekgroepen. Deze CD met melodieën verschijnt onder redactie van en in samenwerking met het Ds. G.H. Kerstencentrum. Aan de zettingen werkten o.a. mee: Chiel Jan van Hofwegen, Dick Sanderman, Leander van der Steen, Gerben Budding, Gerard de Wit, Euwe de Jong, Henk C. de Gelder en Martien van der Zwan.

Velden met een * zijn verplicht