Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Eenvoudigen

geloofsgetuigen op de Noordwest-Veluwe

Zwaan

Prijs: € 9,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789088970214
Auteur(s) : Zwaan
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Categorie : Kerkgeschiedenis
Uitgever : Groen
Verschenen : November 2011
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 208
Beschrijving

'De eenvoudigen' is een verzameling persoonlijke getuigenissen. Veertien verhalen van mensen op de Noordwest-Veluwe die tijdens hun leven getuigden van het werk van God. Een theoloog, een gemeentesecretaris, een huisvrouw en een fabrieksarbeider: maatschappelijk gezien eenvoudige personen. Toch kunnen wij veel van hen leren.

Hun geloofsbeleving was radicaal en verfrissend. Dwars door alle moeite en strijd heen leefden ze uit en door Gods Woord, in eenvoudige en kinderlijke afhankelijkheid. Ontvangen en geboren als zondaren ervoeren ze dat ze mochten leven uit Gods liefde en genade dankzij het verzoenende werk van Jezus Christus. Wat zou het een wonder zijn als dat geloofsleven ook in onze tijd ervaren mag worden. De Heere gaat door met Zijn werk zo lang de zon en maan schijnen.

'De eenvoudigen - geloofsgetuigenissen op de Noordwest-Veluwe' bevat meer dan 100 foto's en illustraties, waarvan vele nog niet eerder werden getoond. Tevens laat het een boeiend, historisch beeld zien van het ontstaan van het geestelijk leven op de Noordwest-Veluwe in de periode 750-2000.

Velden met een * zijn verplicht