Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Hollandse luchten

en landschappen in de Polder

Aldus, Ed en Notenboom, Eppo

Prijs: € 20,75
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789078388104
Auteur(s) : Aldus, Ed en Notenboom, Eppo
Taal : Nederlands
Categorie : Geschiedenis/Filosofie
Verschenen : September 2013
Conditie : Nieuw
Pagina's : 120
Beschrijving

Wijde landschappen, indrukwekkende wolkenpartijen, een prachtig ondergaande zon. De Krimpenerwaard grossiert erin. Je zou het kunnen vergelijken met de landschapsschilderijen van Hollandse meesters in de Gouden Eeuw.
Dat inzicht heeft Uitgeverij Watermerk doen besluiten om na het succesvolle 'Panorama Krimpenerwaard' (2012) een tweede fotoboek over de Krimpenerwaard samen te stellen. Opnieuw met vele schitterende foto's van Eppo Notenboom, al vele tientallen jaren de 'huisfotograaf' van de streek en nog steeds verslingerd aan de vele mooie plekken en landschappen.
Voor deze uitgave heeft hij de mooiste landschappen en indrukwekkendste luchten bij elkaar gezocht. De titel van de nieuwe uitgave is dan ook 'Hollandse luchten en landschappen in de polder'. De van RTV Rijnmond bekende weerman Ed Aldus geeft zijn intrigerende wijsheden over het weer bij al die luchten. Dat is waar Ed Aldus en Eppo Notenboom elkaar vinden: de fascinatie voor de natuur en alles wat zich daarbij in de lucht afspeelt. In hun voorwoord geven beiden aan waarom ze zijn geworden wat ze nu zijn: weerman en fotograaf. Samen leveren de foto's van Eppo en de commentaren van Ed een bijzonder tweede fotoboek over de Krimpenerwaard op. Historicus Dik Vuik heeft er een korte streekbeschrijving aan toegevoegd.
Wie tot de gelukkige bezitters van 'Panorama Krimpenerwaard' behoort, zal dit fotoboek er beslist bij willen hebben. Wie dat eerste fotoboek heeft gemist, krijgt nu een herkansing met 'Hollandse luchten en landschappen in de polder'.

128 pagina's, 248 kleurenfoto's ; luxe uitgave met harde omslag.

Velden met een * zijn verplicht