Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Rust

in drie maanden minder stress in je leven

Ros, Carianne

Prijs: € 17,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789058816962
Auteur(s) : Ros, Carianne
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Categorie : Geloof & praktijk
Uitgever : Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
Verschenen : Oktober 2012
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 384
Afmetingen : 221 x 149 x 25 mm
Gewicht : 620 gram
Beschrijving

In drie maanden minder stress in je leven

Je hebt een druk leven: een baan, een partner, vrienden, de kerk, kinderen wellicht... Daar geniet je van, maar soms voel je je een jongleur die zoveel mogelijk ballen tegelijk in de lucht moet houden. Je merkt dat je steeds vaker kribbig en somber. Je voelt je gestresst en daar wil je vanaf.

Veel boeken beloven dat je met een paar simpele trucs de stress snel de baas bent. Carianne Ros weet als therapeut dat dat niet werkt. Vandaar dit boek waarin je een langer traject volgt met elke dag een kleine oefening, verwerkingsvragen en een een leesgedeelte. Zo leer je de verkeerde denk- en gedragspatronen te doorbreken en een een nieuwe levenshouding te vinden.

Het boek is onderverdeeld in drie delen: Heb God lief, Heb jezelf lief en Heb je naaste lief. Want daar draait het namelijk om: stress is een vorm van angst, maar de liefde laat geen ruimte voor angst, zegt de bijbel. Wie liefde laat doordringen in zijn of haar leven, wordt een rustiger en gelukkiger mens.

Carianne Ros is christentherapeut en personal coach en heeft een eigen praktijk, Totalbalance, waarin ze mensen helpt om in balans te komen met God, zichzelf en de mensen om hen heen. Daarnaast geeft ze lezingen en schrijft ze voor verschillende tijdschriften.

Velden met een * zijn verplicht