Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Over troosten en verdriet

Horst, Wim ter

Prijs: € 18,99
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789043514170
Artiest(en) : Horst, Wim ter
Taal : Nederlands
Onderwerp : Pastoraat
Categorie : Rouw/Verdriet
Uitgever : Kok
Verschenen : Oktober 2007
Uitvoering : Boek
Conditie : Nieuw
Pagina's : 203
Beschrijving

Dr. Wim ter Horst heeft dit boek geschreven voor mensen van deze tijd, die te maken hebben met diepgaand lijden en die wanhopig zoeken naar een passend, persoonlijk antwoord. Onder dat laatste verstaat hij een manier van doen, niet een denkbeeld.
Hij zelf heeft ondervonden dat traditionele antwoorden niet steeds toereikend zijn en dat veel moderne antwoorden te simpel in elkaar zitten. Volgens zijn ervaringen is het verwerken van leed zelden een 'proces' dat rechtlijnig verloopt, maar een moeizaam gevecht dat zich afspeelt in een ruimte die het karakter heeft van de doolhof.

Een van de hoofdgedachten in dit boek is, dat leed niet aanvaard behoeft te worden. De auteur reikt de lezer vele doe-mogelijheden aan, die vaak over het hoofd worden gezien door mensen die in de doolhof van leed troost zoeken of die troost willen bieden.

In de serie Leven als christen verschijnen boeken die met recht klassiekers kunnen worden genoemd. Vaak hebben ze al vele drukken beleefd. In alle gevallen gaat het om waardevolle boeken voor het geloofsleven: boeken waar je rijker van wordt.

Velden met een * zijn verplicht